2012/11/10

Ups and downs

Heinäkuussa ostamani Adidaksen Adizero Supreme kengät ovat jo tähän mennessä parhaat päivänsä nähneet. Kovassa käytössä ne ovat olleetkin, mutta en usko, että kulutuksen pitäisi vielä näkyä näin selvästi. Ongelma on ohuessa päälykankaassa, johon on tullut pieniä reikiä.


Uskon, että kulumat ovat tulleet silloin, kun kenkä on tässä asennossa:


Kyllä kenkiä voi vielä käyttää, mutta en ole vielä uskaltanut ennen kuin paikkailen reikiä hieman. Onkohan kellään vinkkejä tähän? Paikat kankaan alapuolelle vai miten?

Uudet treenikengät on jo hankittuna, mutta niistä myöhemmin, kun ensin testailen niiden toimivuutta.

2 kommenttia:

  1. Kun kyseessä on noinkin uudet kengät, suosittelen ottamaan yhteyttä myyjään/maahantuojaan. Ei kenkien pitäisi rikkoontua muutamassa kuukaudessa.

    Alla suora lainaus Kuluttaja.fi -sivuilta.
    Tuo koskee juoksulenkkareita, mutta mielestäni sisäkenkien pitäisi kestää kulutusta ihan yhtä hyvin.

    "Juoksulenkkitossujen muoviosat alkoivat halkeilla 250 juoksukilometrin jälkeen. Lisäksi vuorikankaaseen tuli reikiä. Myyjän mielestä kenkien kuluminen ei vaikuttanut niiden toimivuuteen.

    Halkeama kenkien päällysosassa oli virhe, mutta reiät vuorikankaassa normaalia kulumista. Myyjää suositettiin palauttamaan 185 euron hinnasta 125 euroa."

    VastaaPoista
  2. Sanopa muuta. Ihan outoa, kun kyseessä kuitenkin on urheilukengät, joita kulutetaan paljon ja merkkikin pitäisi olla laadukas.

    Kiitos kommentista! Otin jo n. kuukausi sitten yhteyttä Adidaksen verkkosivuilla englanniksi palautelomakkeella, jossa oli erillinen kohta viallisille tuotteille. Pitää varmaan sitten ottaa Suomen päässä yhteyttä asian tiimoilta, mutta olen jäänyt vaan oottamaan vastausta tuolta (jota ei välttämättä koskaan tule).. Kiikuttaisin heti kauppaan, mutta ei ole käyntiä Helsingissä varmaan tämän vuoden puolella, joten siinä sekin vaihtoehto. Mutta tosiaan, otan selvää lisää ja laitan vaikka Intersportille viestiä, jos muuta en keksi. (:

    VastaaPoista